9V.RO

PORTAL ELECTRO

TERMENI SI CONDITII

INDENTIFICARE DETINATOR (DREPT DE UTILIZARE AL SITE-ULUI WWW.9V.RO)

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS S.R.L / CUI: RO28345450 / NR.REG.COM: J40/4599/2011 / ADRESA: STR COZLA, NR 8A, SEC 3, BUCURESTI


ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Folosirea portalului electro WWW.9V.RO şi a subdomeniilor 9V.RO, denumite în continuare “SECTIUNI”, presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL detinator al PORTALULUI ELECTRO 9V.RO, denumit în continuare “Administrator”, fără notificarea prealabilă a entitatilor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori” , “Contribuitori” , “Vizitatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea Portalului Electro 9V.RO.


DESCRIEREA SERVICIILOR

Portatul Electro WWW.9V.RO oferă Utilizatorilor, prin intermediul secţiunilor sale, servicii (denumite în continuare “Anunturi”) precum: o serie de mijloace de comunicare, informaţii şi ştiri referitoare la paginile web din domeniul electro ale companiilor din Romania, dar si alte informatii cu caracter publicitar – denumite în continuare “Conţinut”.
Anunturile, inclusiv orice actualizări, îmbunătăţiri, caracteristici noi, şi/sau adăugarea unor proprietăţi noi, intră sub incidenţa Termenilor şi Condiţiilor.


DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente in portal. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul portalului electro 9v.ro pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL si entitatile operatoare vor fi absolvite de orice răspundere.


REGULI GENERALE

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL detinator al Directorului Web declară următoarele:
– va depune toate diligenţele rezonabile pentru realizarea scopului Portalului Electro 9V.RO, dar nu îşi asumă nici o responsabilitate în privinţa conţinutului anunturilor adaugate, solicitarilor, sau ale altor informatii transmise de Utilizatori;
– va depune toate eforturile (tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a portalului electro; cu toate acestea, vor putea exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
– este interzisă prin intermediul portalului electro încălcarea dreptului de autor aparţinând terţilor;
– pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.


OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre anunturi, companie sau persoana sa atunci când aceste informaţii i se cer pentru listarea unui anunt în cadrul Portalului Electro sau in cazul in care vizitatorul/utilizatorul acestuia doreste sa contacteze compania care a adaugat anuntul sau administratorul site-ului. În cazul în care S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL are motive să suspecteze că aceste informaţii nu sunt reale, îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Utilizatorului îi este interzis să transmită/publice prin intermediul portalului mesaje sau informaţii al căror conţinut:
– este obscen, grosolan, aduce atingere sau este în măsură să aducă atingere anumitor persoane, interese sau relaţii sociale, dar nu numai;
– conţine alte oferte comerciale decat sectiunile propuse implicit categoria aleasa de catre contribuitor
– conţine informaţii cu caracter politic;
– nu corespund (din punctul de vedere al S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL) scopului portalului electro 9v.ro şi mediului destinat acestuia.

În cazurile în care S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL apreciază că un Utilizator nu respectă condiţiile şi termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod scopului portalului electro 9v.ro, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL poate restricţiona accesul Utilizatorului la serviciile oferite.

Restricţionarea poate însemna:
– ştergerea anunturilor al căror conţinut nu respectă termenii şi condiţiile portalului;
– suspendarea temporară sau permanentă a anuntului adaugat şi a tuturor informaţiilor pe care le conţine;
– ştergerea opţiunilor definite şi interzicerea accesului la serviciile Portalului Electro 9V.RO.

Restricţionarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, în funcţie de aprecierea exclusivă a S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL.
De asemenea, Utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile portalului electro 9v.ro. S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu are nici o responsabilitate juridică faţă de informaţiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.


UTILIZAREA ILEGALĂ sau INTERZISĂ

Ca o condiţie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorii nu vor folosi Serviciile pentru orice scop care este ilegal sau interzis de aceşti termeni şi condiţii.

Utilizatorilor li se interzic următoarele acţiuni:
– încercarea de a suprascrie, de a se sustrage de la, sau de a dezactiva orice caracteristici de criptare sau protecţii software folosite în siteurile web şi aplicaţiile S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL sau de a se sustrage acestora;
descărcarea sau încercarea de a descărca partial sau întregul site WWW.9V.RO;
– reproducerea sau distribuirea de conţinut, de exemplu prin includerea conţinutului în alte site-uri web, zone web de conţinut (arhive), sau în reţele organizaţionale;
– întreprinderea oricărei activităţi care poate deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta orice serverul website-ului WWW.9V.RO sau reţelele conectate la acestea, sau care poate interfera cu orice altă parte care utilizează şi beneficiază de Servicii. Aceasta include, dar nu se limitează la, programe care descarcă automat sau exportă conţinut, cunoscute ca roboţi web, spiders, crawlers, wanderers sau acceleratoare, şi programe offline de navigare sau descărcare pentru uz offline (offline browsers şi offline downloaders);
– încercarea de a obţine acces neautorizat la serverele website-ului WWW.9V.RO, alte conturi, sisteme de computere sau reţele conectate la orice server aparţinând S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL (sau ale companiilor furnizoare servicii hosting) sau ale sau la oricare dintre Servicii, prin hacking, spargerea parolelor (password mining) sau prin orice alte mijloace. Utilizatorii nu pot să obţină sau să încerce să obţină orice materiale sau informatii prin orice mijloace care nu au fost puse în mod explicit şi intenţionat la dispoziţia Utilizatorului prin intermediul Serviciilor;
– modificarea, ascunderea sau eliminarea notificărilor de copyright sau alte atribuiri incluse pe site-ul WWW.9V.RO;
– utilizarea sau autorizarea utilizării conţinutului în scopuri decat cele mentionate in sectiunea utilizare


ACORD de CONFIDENŢIALITATE

În cazul serviciului de mesaje private de pe acest site, WWW.9V.RO înţelege să respecte faptul că mesageria privată este un proces privat între Utilizator şi destinatarul mesajelor. Administraţia WWW.9V.RO va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale utilizatorului, şi nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o formă. La cererea expresă a unor autorităţi ale Statului Roman (ce au competenţă în acest domeniu), WWW.9V.RO îşi rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deţine cu privire la un anumit Utilizator precum şi la activităţile pe care acesta le-a desfăşurat prin intermediului site-ului.


DATELE UTILIZATORULUI de pe Portalul Electro şi ASPECTE LEGATE de SECURITATEA ACESTOR DATE

După completarea formularului de adaugare al anunturilor, Utilizatorul va trebui sa confirme adresa de email mentionata pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra adresei de e-mail şi a cheii de autorizare asociate. De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activităţile şi informaţiile transmise si alocate. S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate faţă de eventualele consecinţe apărute în cazul accesării neautorizate a cheii de acces/adresei de e-mail de către persoane terţe, din orice motive.


LIMITĂRI de ORDIN TEHNIC ale SERVICIILOR

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile portalului electro 9v.ro nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


RĂSPUNDEREA UTILIZATORILOR

Întreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile care sunt publicate/transmise pe Internet de către Utilizator în cadrul anunturilor adaugate in portalul electro 9v.ro, precum şi pentru consecinţele care pot apărea în urma acestor activităţi, aparţine în exclusivitate Utilizatorului.


ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. De asemenea, îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. În cazuri excepţionale, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.


Pentru o mai buna intelegere a structurii PORTALULUI ELECTRO 9V.RO recomandam si citirea cu atentie a sectiunii INFO

INDEX | SHOP | PUBLICITATE | PROMOVARE ONLINE | CONTACT | INFO | TERMENI SI CONDITII


1V.RO | 9V.RO | D-A-S.RO | VERTEILER.RO | BIGMONSTER.RO | OOOOO.RO | TTKING.RO | ZINX.RO

DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
9V.RO designed by DAS

WWW.IMPORTATOR-VAND-ENGROSS-ANUNTURI.RO

9V.RO © 2016 Frontier Theme