9V.RO

PORTAL ELECTRO

PROMOVARE ONLINE SEO

PROMOVARE ONLINE SEO

Vreau SEO, Vreau Promovare, Vreau sa fiu mai bine pozitionat in motoarele de cautare !!!
Si lista intrebarilor, interogarilor motoarelor de cautare si citirea paginor de profil, forumuri, discutii interminabile si pagini de specialitate parca sunt menite mai mult sa ne incurce decat sa ne lumineze.
Prin aceasta pagina vom incerca sa alimentam un circuit iar dvs veti aprecia daca becul pe care il alimentati s-a aprins suficient la sfarsitul acestui articol.


SEO PE SCURT

O serie de reguli in limbaj tehnic de programare web la care se adauga multa creativitate.


DEFINITE SEO

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii și/sau corporații. (sursa: wikipedia.org)

In completarea definitiei copiata de pe wikipedia.org (SEO, SEM) sau mai bine procesul de promovare al paginii web pe care o doriti cat mai vizibila in motoarele de cautare, aceasta va trebui sa treaca si prin diferite tehnici si definitii intalnite cum ar fi: Algorithm, ALT Tags, Anchor Text, IBL Back links, Bot, Black Hat, Broken Link, Click Through, Cloaking, CPA, CPC, CTR, Crawler, Description Tag, Doorway Page, Duplicate Content, EPV, FFA, Filter Words, Googlebot, Google Bomb, Google Sandbox, Hit, Keyword Density, Keywords Tag, Link Farms, Link Popularity, ODP, Outbound Link, Page Rank, PPC, Query, Robots.txt, SE, SEM, SEO, SERP, Spider, Stop Word, TITLE Tag, URL, Web Directory, Director web.


TEHNICI DE PROMOVARE ONLINE

Poveste sau Realitate
– Realitatea este ca in fiecare minut se inventeaza un nou algoritm de promovare, o noua tehnica de promovare, un alt site pe care motoarele de cautare il vor aprecia si recomanda in cautari prin pozitionare fruntasa sau pur si simplu il vor ignora.
– Povestea in acest caz este ca vestitele motoare de cautare nu vor intelege algoritmul iar continutul paginii indiferent ca este unic sau copiat din cine stie ce surse intr-un final el nu va fi apreciat la adevarata lui valoare.

Indrumare
Platforma Prietenoasa: Construiti site-ul pe o platfoma cunoscuta, de regula aceste platforme respecta majoritatea regulilor de promovare si pot fi imbunatatite in timp
Continut Unic: In mod pertinent va indrumam sa creati pagini cu continut unic, articole care pot oferi paginii promovate o valoare reala in fata motoarelor de cautare.
Anuntare Motoare de Cautare: Inscrieti pagina in motoarele de cautare
Indentificare Pagini din Domeniu: Cautati si indentificati pagini din domeniu care sunt bine pozitionate in motoarele de cautare si adaugati un link catre pagina dvs

Algorithm ALT-Tags Anchor-Text Anunturi Black-Hat Bot Broken-Link Click-Through Cloaking CPA CPC Crawler CTR Description-Tag Director-Web Doorway-Page Duplicate-Content EPV FFA Filter-Words Google-Bomb Googlebot Google-Sandbox Hit Hosting IBL-Back-links Keyword-Density Keywords-Tag Link-Farms Link-Popularity Magazin-Online ODP Outbound-Link Page-Rank Portal PPC Promovare Publicitate Query Robots-txt SE SEM SEO SERP Site-Prezentare Spider Stop-Word TITLE-Tag URL Vreau-Site

INDEX | SHOP | PUBLICITATE | PROMOVARE ONLINE | CONTACT | INFO | TERMENI SI CONDITII


1V.RO | 9V.RO | D-A-S.RO | VERTEILER.RO | BIGMONSTER.RO | OOOOO.RO | TTKING.RO | ZINX.RO

DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
9V.RO designed by DAS

WWW.IMPORTATOR-VAND-ENGROSS-ANUNTURI.RO

9V.RO © 2016 Frontier Theme