9V.RO

PORTAL ELECTRO

INFO

DESPRE PORTALUL ELECTRO 9V.RO SI SECTIUNII

Site-ul 9V.RO este un portal dedicat promovarii companiilor din domeniul electro.

Sectiunile portatului electro 9V.RO dupa cum urmeaza:
http://www.companii.9v.ro – sectiune dedicata listarii companiilor din domeniul electro (3 anunturi gratuite/companie)
http://www.freelancer.9v.ro – sectiune dedicata listarii freelancerilor cu forme juridice din domeniu electro (5 anunturi gratuite/companie)
http://www.jobs.9v.ro – sectiune dedicata listatii joburilor din domeniul electro (10 anunturi gratuite/companie)
http://www.magazine.9v.ro – sectiune dedicata listarii magazinelor online din domeniul electro (4 anunturi gratuite/companie)
http://www.producatori.9v.ro – sectiune dedicata listarii producatorilor din domeniu electro (5 anunturi gratuite/companie)
http://www.produse.9v.ro – sectiune dedicata listarii produselor din domeniul electro (5 anunturi gratuite/companie)
http://www.servicii.9v.ro – sectiune dedicata listarii serviciilor din domeniul electro (8 anunturi gratuite/companie)

In acest sens va rugam sa respectati clasificarea mai sus mentionata si sa utilizati corespunzator fiecare sectiune.


ADAUGAREA ANUNTURILOR IN PORTALUL ELECTRO 9V.RO

Adaugarea anunturilor in portalul web 9V.RO este GRATUITA. Nu sunt percepute taxe de listare, aprobare, modificare sau de orice alta natura. Numarul maxim acceptat de anunturi per companie poate fi vizualizat in fiecare sectiune in parte.

Adaugarea anunturilor in portalul electro 9V.RO poate fi efectuata doar de reprezentantii companiilor din domeniul electro care detin o pagina web in acest sens.
Pentru adaugarea unui anunt selectati sectiunea de interes si apasati butonul Adauga Anunt, alegeti categria potrivita, Titlu, Link, Denumire Companie, Email, Descriere, Poza Optional.

Dupa adaugarea anuntului la adresa de email mentionata se va trimite automat de catre server un email de verificare a adresei de email urmat de cheia necesara oricaror modificari ulterioare adaugarii anuntului.


INFORMATII SOLICITATE LA ADAUGAREA ANUNTURILOR IN PORTALUL ELECTRO 9V.RO

– Sectiunea de apartenenta a anuntului
– Titlul Anuntului
– Link care pagina promovata (din pagina web detinuta de catre compania dvs)
– Denumire Companie (compania care detine pagina web sau dreptul de folosinta al acesteia, nu sunt acceptate servicii ale paginilor web care nu afiseaza informatii despre compania detinatoare)
– Adresa Email (adresa de email necesara verificarii cat si modificarii anuntului)
– Descrie Anunt (1000 de caractere maxim)
– Imagine Anunt (640×640 px maxim png, jpeg, jpg)

Mentiuni: Administratia site-ului 9V.RO nu va solicita alte informatii fata de cele mentionate de mai sus decat in cazuri exceptionale dispuse de catre autoritati.


INFORMATII AFISATE IN PAGINA INDIVIDUALA DUPA ADAUGAREA, CONFIRMAREA SI APROBAREA ANUNTULUI.

Pagina anuntului va fi afisata in grafica uzuala a site-ului incluzand urmatoarele aspecte:
– Titlul anuntului
– Denumirea companiei cu link catre formular contact (toate mesajele utilizatorilor care doresc sa va contacteze vor fi trimise in adresa de email mentionata la adaugarea serviciului insa adresa de email nu va fi afisata)
– Link direct catre pagina web promovata din website-ul companiei mentionate de catre contribuitor.
– Descrierea adaugata de catre contribuitor specifice anuntului.
– Poza anuntului (daca aceasta a fost adaugata de catre contribuitor)

Mentiuni: Administratia site-ului 9V.RO poate afisa atat in pagina anuntului cat si in categoriile de listare bannere publicitare ale altor terte parti indiferent de natura acestora.


MODIFICARE/STERGERE ANUNTURI ADAUGATE IN SITE-UL 9V.RO

Modificarea serviciilor adaugate in portalul electro 9V.RO poate fi efectuata in general de catre reprezentantii companiilor insa in cazul in care un administrator sesizeaza diferente majore fata de natura serviciului din pagina de trimitere conform link adaugat poate lua decizia de modificare, stergere, blocare a serviciului fara nicio instiintare in prealabil.

Va rugam sa aveti in vedere ca fiecare pagina a anunturilor include buton sau link de RAPORTARE ANUNT iar raportarea acestuia se poate face de catre orice vizitator, in acest fel incercand sa mentinem portalul electro 9v.ro cat mai util atat contribuitorilor care doresc sa-si promoveze paginile web cat si vizitatorilor.

La modificarea informatiilor anuntului adaugat va fi necesara cheia primita la adaugarea acestuia sau in cazul in care informatia va lipseste puteti solicita in baza adresei de email cheia serviciului.

In cazul in care adresa de email a fost compromisa sau compania care a adaugat anuntul in directorul web 9V.RO nu are acces la adresa de email initial mentionata pentru a intra in posesia cheii de acces, se va trimite o cerere tip semnata si stampilata cu antetul companiei in care se vor mentiona aspectele.

Modificarea/Stergerea/Blocarea anuntului adaugat poate fi efectuata si in cazul in care autoritatile competente vor solicita acest lucru.


PERIOADA DE AFISARE A ANUNTURILOR IN PORTALUL ELECTRO 9V.RO

Perioada de afisare a anunturilor adaugate in portalul electro 9V.RO este nedeterminata. Acestea pot fi sterse de catre responsabilii companiilor care detin paginile web promovate prin intermediul platformei noastre, administratorul portalului electro 9V.RO, la cererea autoritatilor sau in cazul pierderilor de date survenite din orice motive de natura tehnica sau comerciala.


Pentru o mai buna intelegere a sectiunii INFO va rugam sa cititi cu atentie si TERMENI SI CONDITII

INDEX | SHOP | PUBLICITATE | PROMOVARE ONLINE | CONTACT | INFO | TERMENI SI CONDITII


1V.RO | 9V.RO | D-A-S.RO | VERTEILER.RO | BIGMONSTER.RO | OOOOO.RO | TTKING.RO | ZINX.RO

DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
9V.RO designed by DAS

WWW.IMPORTATOR-VAND-ENGROSS-ANUNTURI.RO

9V.RO © 2016 Frontier Theme